Game World PC

Witajcie na forum Ekipy GWu-PC. Zapraszamy do konwersacji.

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

OGŁOSZENIA
Zapraszamy do kontaktu z nami na TS'e!
Godziny : 9-12, 13-19 i od 21-23
Serwer: ts69.pl
Kanał: 112. Game World PC
Hasło: krosis0209

#1 2016-02-07 20:15:47

Krosis
Administrator
Liczba postów: 6
Windows 7Firefox 44.0

O mnie

Cześć. Witam was bardzo serdecznie. Z tej strony Krosis a to jest opis o mnie. Wiem wiem zawsze tak zaczynam każdy mój kolejny odcinek na moim kanale. Ale zawsze od czegoś trzeba zacząć, więc, nazywam się Dawid Żurek i mam 21 lat już w tym roku. Nick "Krosis" przypisałem sobie w dniu, kiedy zacząłem pierwszy raz grać na moim sprzęcie. I spotkałem się z smoczym władcą "Krosis". Tak mi się ta nazwa spodobała, że przygarnąłem sobie ją. I od tego dnia do dnia dzisiejszego wciąż nim operuje. W wolnym czasie nagrywam na mój kanał na yt oraz streamuje. Pierwszym moim filmem na moim kanale był odcinek z Tank1990. Wrzuciłem go dnia 12 sierpnia 2015 roku. Potem była przerwa. Aż do dnia 5 października 2015 roku, gdy na moim kanale pojawiła się gra „Case Clicker”. I od tamtego dnia do dnia dzisiejszego nagrywam oraz streamuje tą grę. Ale weźmy na bok te nagrywanie i streamy, bo nie samym człowiek chlebem żyje jak mówią. Interesuje się przede wszystkim astronomią od ponad 13 lat. To dość dużo. A moje zainteresowanie astronomią zapoczątkowały właśnie „Gwiezdne Wojny”. Ale na astronomii się nie zakańczają moje zainteresowania. Moimi kolejnymi zainteresowaniami jest pisanie wierszy a zarazem hobby moje. Na moim koncie jest ponad 300-400 wierszy może więcej. Ale teraz pomińmy te zainteresowania. Teraz przejdźmy do tego, w co lubię najbardziej grać. Oczywiście w Case Clickera. Ale obok tej gry pojawiły się gry 8-bitowe, czyli Pegasus. Co do muzyki to wolę przede wszystkim Metal i Rock, ale głównie metal. Z metalu lubię głównie Sabaton i AC/DC. . Z miłą chęcią odpowiadam na każde wasze pytania.

What you say?
I'm alone

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
- jopek-mta - gtavrp - storczyki - tribudalasolzsr-gliwice